GevelNed - Ivo Würzner nieuwe algemeen directeur

Ivo Würzner aan het roer van GevelNed

Per 1 september 2024 is Ivo Würzner als algemeen directeur aangesteld van GevelNed, ColorNed, Select Windows, RecyStel en EXpin. Hij neemt de dagelijkse leiding over van de huidige algemeen directeur en eigenaar Theo van Gorkom. Ivo heeft jarenlange ervaring als directeur/manager in familiebedrijven én in de bouwsector, variërend van raamdecoratie, buitendeuren, gevelstenen tot kozijnen.

Uiteraard blijft Theo van Gorkom, samen met Kees van der Vlugt, eigenaar van GevelNed, ColorNed, Select Windows, RecyStel en EXpin. Zij zullen als directie actief betrokken blijven bij de strategie, investeringen en de te varen zakelijke koers.

Ivo zal zich in de komende weken verder bekend gaan maken met werkwijze, collega’s, klanten en toeleveranciers. Onder zijn leiding zal het nieuwe machinepark in de kunststof kozijnen fabriek later dit jaar in gebruik genomen worden. Deze investering in o.a. nieuwe beslag- en lasmachines en een geautomatiseerde verdeling van kozijnen over nieuwe afmontage tafels luidt een nieuw tijdperk in de productie van Select Windows Kozijnen in.

Theo van Gorkom, directeur-eigenaar van Zwaag Groep: ”We zijn ervan overtuigd dat de expertise en het leiderschap van Ivo onze familie van bedrijven naar nieuwe hoogten zal brengen.”

Ivo zal tevens betrokken zijn bij de uitrol van het nieuwe ERP systeem naar het partnernetwerk. Deze software is nu al de centrale spil van de productie in de fabrieken van GevelNed en ColorNed: van planning, calculatie, assemblage tot expeditie. In de aangesloten showrooms van het Select Windows partnernetwerk kan straks met deze software gecalculeerd en geoffreerd worden. De directe digitale koppeling van de bestellingen van de partners naar de productieorders in de kozijnenfabriek zorgt voor een nog betere procesbeheersing en meer efficiency in het gehele proces.

Ivo Würzner sluit af: “de investeringen in digitale innovatie en in efficiency en kwaliteit van productie, maken de familie van bedrijven klaar voor verdere groei in de komende jaren. Het team is er klaar voor!”

 

Wat is de Zwaag Groep?

De Zwaag Groep is een familie van bedrijven. GevelNed produceert kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien op basis van Schüco profielen die bij ColorNed van een kleurfolie voorzien worden. Er wordt voornamelijk op maat geproduceerd voor de Nederlandse particulieren huiseigenaar en de kozijnen worden als Select Windows Kozijnen in de markt gezet door een landelijk dealernetwerk. Recystel richt zich met stelkozijn profielen uit gerecycled kunststof op de Nederlandse bouwindustrie via een webshop. 

EXpin is de ICT tak van de familie van bedrijven

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *